İspanyolca öğretmenimiz sınır dışı edilmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Yok tarafına Burak Kuş bu kampanyayı başlattı

Akdeniz üniversitesi Turizm Fakültesindeki tek ispanyolca öğretmenimizin sözleşmesi yök'ün kararı ile yenilenmedi ve sömestrda sınır dışı edilecek. Kendisi uzun süredir fakültemizde görev yapmakta ve herkes tarafından sevilen harika bir eğitimci. Öğretmenimizi kaybetmek istemiyoruz. Bir buçuk sene farklı bir dilin eğitimini aldıktan sonra yarım dönemde farklı bir dil eğitimi almak istemiyoruz. Yök'ün bu kararını kabul etmiyoruz biz ispanyolca öğrenmek istiyoruz lütfen sesimizi duyurmamıza yardım edin. Rektör ve dekanımızın itirazına rağmen yök'ün kararı değişmedi. Belki de sayenizde bu karar değişir lütfen bu duruma tepkisiz kalmayın yabancı öğretmenlerin de hakları olmalı verdikleri onca emeğin karşılığı bu değil onlar kendilerine çok farklı kültürde yepyeni bir hayat kurdular ve buraya ayak uydurdular lütfen biz de onları aramıza kabul edelim bu şekilde onları ülkeden atmak hem onlara hem biz öğrencilere haksızlık hem onların burada yaşadıkları hayatları hem bizim eğitimimiz yarıda kalmasın bize yardım edin her imza için Akdeniz üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği bölümü öğrencileri olarak şimdiden teşekkür ederiz. Umarım iyi sonuçlara ulaşabiliriz her imza sesimizi duyurmaya yardım edecek birlikte daha gucluyuz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.