Harç Ücretleri indirilsin veya eskisi gibi sabit kalsın..!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
cimer ve tarafına Elgiz Mütellimov bu kampanyayı başlattı

Uluslararası Topluluk Başkanı Elgiz Mutellimov'dan ilgili kurumlara:

Üniversite harç paralarının yükselmesi ile ilgili öğrenci arkadaşlarımız tarafından sayfamıza gelen çok sayıda şikayet mesajlarını sizlere iletmemiz gerektiğini düşünerek bu mesajı yazmaktayız. Bazı devlet üniversitelerinin  yıllık harç ücretinde 2-3 kat artış olduğunu  ve bu durumdan rahatsız olduğumuzu tüm uluslararası öğrenciler adından sizlere bildirmek istiyoruz.Üniversitelere ödenen  harç ücretlerinin üniversitenin bütçesini oluşturduğunu bilmekteyiz. Fakat tüm dünyayı etkisi altına alan virüsün Türkiyede  de ortaya çıkmasından itibaren bildiğiniz üzere üniversitelerde eğitimlere ara verilmesi ve bu nedenle üniversite bütçesinden harcanan paranın normalden az olduğu kanaatindeyiz. Tüm dünyanın covid-19 ile mücadele ettiği, insanların çoğunun işsizlik oranları ile karşılaştığı ve sağlıklarının tehlikede olduğu bir zamanda, harç ücretlerini bu kadar yükseltmenin yanlış olduğunu belirtir, ve aynı zamanda bu konu ile ilgili işlem yapmanızı bilgilerinize arz ederiz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.