0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kıymetli bilime gönül vermiş bilim yolunda ilerlemeye çalışan kardeşlerim..

Sizin de bildiğiniz üzere gözlerimizin önünde yapılan nice düzenbazlıklara şahit olduk hep birlikte olmaya da devam ediyoruz.Mühendislik hesaplarının yapıldığı ince hesaplar sonunda girdiğimiz yüksek lisans mülakatlarında daha ne kadar bu haksızlığa kayıtsız kalacağız, çaresizce izleyeceğiz bilmiyorum.Doğru yol bu ise biz de üniversiteler de koltuk tutmuş insanlara mülakata girecek söz de hakkaniyet sahibi hoca gibi gözüküp aslında liyakatsizliğin hocası olmuş insanlara teklif götürelim. Alese verilecek ücreti onlara tahsis edelim öyle değil mi ya da onlara daha büyük vazgeçemeyecekleri fırsatlar sunalım ki onlarla birlikte bizde faydalanalım nesiller boyu devam etsin bilime değil koltukların kalitesine kendi küçük imparatorluğumuzun geleceğine yön verelim.Ama biliyoruz ki iş böyle değil doğru olan bu değil o zaman var gücümüzle sesimiz yükseltelim.Görüyorum ki herkes kendi canım benim canım edasıyla başına gelmiş olayı küçük paylaşımlarla sitemlerle sosyal mecralarda paylaşıyor ama sonra onun üstü kapanıyor tekrar gündem olması ise taki bir sonraki yüksek lisans alım sonuçları açıklanana kadar sonra hep aynı kısır döngü ve çözümsüzlük..Sayın YÖK Başkanına sesleniyorum :"Değerli Beyefendi siz sadece akademik camia da prof. , doç.  veya burada biraz koltuk tutmuş isimler ile onların sorunlarıyla ya da sınav düzenlemekle mi ilgileniyorsunuz ? Başkanlığınızda mülakatlardaki torpillerle adam kayırmalarla ilgili çalışacak ilgili bölümünüz yok mu ?Sanırım yok..Olsa bu zamana kadar tek bir sesiniz çıkardı bu sorunun çözümü için biraz olsun bir çalışma yapardınız.Şuan ki gündeminiz de bulunan yardımcı doçentlik kadrosunun kaldırılmasıyla ilgili yürüttüğünüz çalışmalardan daha önemli çözülmesi gereken konularınız olmalı ; Yüksek lisans veya doktora öğrencisi olmak için girilen mülakatlardaki nice başarısız adayların torpille oraya seçilip nice bizler gibi orada esas hakkı olanların başarısız sayılmasına mani olacak çalışmalar hazırlamak ve "Hakka Terör Saldırısı" yapanları bir bir bulmak ve hak edenleri hak ettikleri göreve getirmek.Sayın Cumhurbaşkanı gündeme getirmese nice bedavadan para alıp iş görmeyen yardımcı doçent ünvanlı işsizlerden bile hala haberiniz yoktu.Doğru biz öğrenciler devletin parasını yemiyoruz aksine sürekli girdiğimiz sınavlara ödediğimiz ücretlerle kazandırıyoruz ya ondan bize yapılan haksızlıklar göze gözükmüyor kurumunuzca incelenmiyor.Bakınız Değerli Başkan bu milletin bir vatandaşı olarak sizleri Sayın Cumhurbaşkanı ile ters düşmemek için uyuşmamazlık çıkmaması adına oluşturduğunuz gündemler yerine kendi bağımsız oluşturacağınız sorun odaklı gündemler yaratmaya davet ediyorum.Artık bu dağ gibi olmuş torpil sorununa çözüm üretin.Yoksa emin olun bilim dünyasına katkı vermeyen üniversiteler, ünvanların sürüp gittiği ünvana sahip olanların yerinde saydığı tabiri caizse babadan oğula geçen sistemle adayların seçildiği bir düzen hep devam edecek"

SAYGILARIMLA...

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK: Hakkını ara... Y. lisanstaki Mülakatlarda "HAKKA TERÖR SALDIRI"SI YAPANLARI ŞİKAYETE..». N ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.