GEÇİŞ HAKLARI GERİ GELSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biz meslek lisesi öğrencileri olarak sınava 1aydan az bir süre kala böyle bir değişikliği kabul etmiyoruz ben sınavsız geçiş hakkıma güvenerek bölümümü değiştirdim, ki ben kimya fizik matematik görmedim 9, 10. sınıfta gördüm lakin herkes kadar detaylı değildi meslek lisesiniz siz bu kadar bilgi yeter cümlesi adı altında üstümüze düşmediler ben fizik kimya biyoloji matematik görmemişken benden neden bu derslerle birileriyle rekabete girmem istendi? ki bu sınava az bir süre kalmışken kalktı  bu durum sene başında olsa belki dersaaneye yazılır en azından ufak da olsa bilgi edinirdim yapmaya çalışırdım aileme hala üniversite tercihi yapamıcağımı söyleyemiyorum dün 11 Temmuz da ek puan geldi evet ama benim bölümümü alan ygs 3e değil ygs5e puan gelmiş ki bunun öncesin de bize bilgilendirme olarak 150 barajını geçen herkes yerleşecek bilgisi verildi e ben geçtim pekala neden yerleşme kaygısı yaşıyorum neden korkarak üniversiteye gitmek zorunda kalıyorum, benim stajda veya meslek dersin de gördüklerim diğer öğrencilerin karşısına soru olarak gelmediyse benim de onların dersleri karşıma soru olarak gelmemeliydi geçiş hakkımız kalktı evet ama geri gelsin lütfen imzalayalım sayımız büyüsün.

Bugün Simge imzanı bekliyor!

Simge Yasir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK: GEÇİŞ HAKLARI GERİ GELSİN». Simge ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.