0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ücretli öğretmenler asgari ücret veya daha altında alıyorlar sigortaları tam yatmıyor üstelik veliler tarafından asagilaniyorlar ve ücretli oldukları için okul içinde pek bir sayginliklari yok fahri kuran kursu öğreticileri ise daha içler acısı bir durumda 30 saat çalıştırılıp sadece 25 saat calistirilmislar gibi ücretleri ödeniyor üstelik sigortaları yarım yatıyor gelmedikleri veya hasta oldukları durumda rapor gecerli olmuyor direk ucreti kesiliyor her yıl bu göreve gelebilmek için ise sözlü mülakata tabii tutuluyorlar artık buna bir düzenleme getirilmesini ve mağduriyetlerinin kaldırılmasını eğer kaldirilmayacaksa insanları üzen bu durumun tamamen olmamasını direk kadrolu eleman alımına yoğunluk verilmesini istiyoruz.

Bugün Nuray imzanı bekliyor!

Nuray Göl bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yök: FAHRİ K.K.ÖGRETİCİLERİ VE UCRETLİ OGRETMENLER KARİN TOKLUGUNA CALİSTİRİLMASİNLAR». Nuray ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.