DGS 0.5 KURALI KALKSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

ÖSYM DGS sınavına her iki türden de 0.5 net yapma zorunluluğu getirdi, fakat herkes yapabildiği türe göre bölüm seçtiği ve sınava son 2 ay kala bu zorunluluk çıktığı için insanlar mağdur durumdadır(mağdur durumdayım...)+ilahiyatçıyım ve matemetik alanımızı yıllar yılı hiç kapsamamamıştır...Bu güne kadar sınava hazırlanmış ve matematik altyapısı hiç olmayan biz öğrencelere bu sistemi de! denemek istemek bir zulümdür!(Sadece optiğim okunsun diye! bu iki aylık süreçte olabilecek konulara çalışıp sınavda yarım saatimi matematiğe ayırdım.Bugün Ösym cevap anahtarını açıkladı;işaretlediklerim yanlış... Türkçeyi ful e yakın yapmama rağmen optiğim okunmayacak!!!(Optiğimiz okunmayacak!Bu zorunluluğun YKS'den kaldırıldığı gibi(bu kural iki sınava eş zamanlı geldi YKS den hemen kaldırıldı (bir ibareye bakıyor-değiştirdiler) DGS'dende kaldırılmasını-eğitimde fırsat eşitliğini talep ediyorum... (ediyoruz...)
Biz dgs için kontenjanları arttırmalarını beklerken! bu yola(zulüm!) başvurulmuştur!
...
Defaatle Bimer e(seçim öncesinde), Cimer e ihbar-şikayet ettim... ama...

...

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Tuğbay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK: DGS deki 0,5 kuralı kaldırılsın!». Zeynep ve imza atan diğer 137 kişiye katıl.