2018 Yetenek sınavlarına Lys ile girmek istemiyorum...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ben maddi durumundan dolayı 4 yıl önce Acik liseyi yazilmak zorunda kaldım. Her zaman hedefi olan bir kizdım. Bir şeyler başarmayı seven uğraşmayı seven. Kendime bir uğraş buldum 4 yıldır piyano yapiyorum ve hedefim müzik öğretmeni olmak... Her gün calisiyorum. Pazartesi sali çarşamba staj yapiyorum perşembe cuma yetenek sinavina hazirlaniyorum cumartesi pazar YGS çalışmaya calisiyorum. Tabi extra isler olduğunda gidiyorum çok yoruluyorum. Ama iyi bir gelecek için çalişmam lazim. Ne güzel sadece sözel cozucem YGS den giricem diye sevinirken birde lys cikti üstelik sozelciler sayisal,sayisalcilar sözel çözmek zorunda. Ben boyle bir zorundalık istemiyorum. Bu ülkenin aydınlara, sanatçılara, bilgili kültürlü insanlara ihtiyacı var.. Bize böyle zorundalıklar koymayın... DÜNYAYI BİZE BIRAKINDA GELİŞELİM. 3. SINIF BİR ULKE OLMAKTAN BIKTIM. YETER ARTIK.

Bugün Gönül imzanı bekliyor!

Gönül Çelebi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yök Başkanı : 2018 Yetenek sınavlarına Lys ile girmek istemiyorum...». Gönül ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.