Açık Öğretim öğrencilerinin makus sınav sistemindeki adaletsizliği yok etmek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Son yıllarda Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerine uygulanan '4 Yanlış, 1 Doğruyu getirir' sistemli vize, final ve bütünleme sisteminde her sınav adeta KPSS, YGS, LYSi vs. ülke çapında yapılan belirleyici büyük sınavların streslerine eşdeğer, şekilde Açıköğretim Fakülterindeki öğrencileri etkilemektedir.Bizlerin hocalarımızla konuşup veya değişik ödevler ve materyallerle notlarımızı yükseltme şansımız olmaması, fakültelerimizle birebir her sıkıntımızı çözüme kavuşturamamız ve tüm bu etmenlere istinaden oluşan başarısızlıkla insanların yıl, emek, psikolojik ve maddi kayıpları hat  safhadadır.Sayamadığım ve aklıma gelemeyen başka şeyler de mutlaka vardır. Burada kendiliğinden doğan bir adaletsizlik söz konusudur. Değerli devlet büyüklerimiz bir an önce bu konuya bir düzenleme getirmelidir. Tüm açıköğretim öğrencilerin adına; Değerli devlet büyüklerimize arz ederim.

Bugün çetin imzanı bekliyor!

çetin yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK: Açık Öğretim öğrencilerinin makus sınav sistemindeki adaletsizliği yok etmek». çetin ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.