2020-2021 eğitim öğretim yılı üniversitelerde yüz yüze egitim verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba arkadaşlar.Bildiginiz üzere covid19 sebebiyle tedbir amaçlı mart ayında üniversiteler eğitimi durdurdu ve bi süre uzaktan eğitimle devam etmek zorunda kaldık.Uzaktan eğitim süresinde bir çok sorunla karşılaştık ve mesleğimizle ilgili bir çok konuda eksik kaldık.

Örnek olması için bazı yaşanan sorunları sıralamak isterim:

1-Bilgisayari olmayan,internete ulasamayan,internet kesintisi yaşayan bir çok öğrenci olduğundan dolayı eğitim eşit olarak saglanamadi.

2-Uygulamali derslerimiz yüz yüze olmadığı için bu derslerden hiçbir verim alınamadı.

3-Sınavlar sırasında birçok öğrenci kopya çekerek derslerden yüksek not aldi fakat herhangi bir bilgi öğrenemedi.

4-Online sınavlarda internette kesintiler oldu,sistemsel sorunlar yaşandı.

5-Birçok öğretmen canlı ders yayını bile yapmadan sadece pdf atarak öğrencinin bilgiyi öğrenmesini bekledi.

6-Tıp,diş,mühendislik,mimarlık gibi bölümlerde uzaktan eğitimle olan dersler öğrenciye hiçbir katkı sağlamadi.

7-Kimi öğrencilerin ev aile şartları uygun olmadığı için evde psikolojik olarak eğitimlerini sürdümekte çok zorlandılar...