Üniversiteler güz döneminde online olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Yok ve tarafına Furkan Çelik bu kampanyayı başlattı

Güz döneminde uni eğitiminin online olması hakkında;

%80'lik güruhun eğitim aşkından dolayı değil yalnızca aile evinde rahat edemediği için yüz yüze eğitim istediği bi ortamdan geçiyoruz. Ayasofya açılışına, plajlara, clublara giden sorumsuz tayfa bizi alakadar etmemeli. Kronik rahatsızlığı olan, aile evinde ebeveynleri rahatsız olan öğrenciler var. Salgınla yaşamayı öğrenmemiz lazım diyoruz fakat görüyoruz ki öğrenemediğimiz icin olsa gerek vâkâ sayisi giderek artıyor. Astım ve böbrek yetmezliği olan biri olarak ev alışverişini bile online yapıyor paketleri hâlen 72 saat dışarıda bekletiyorum. Milyonlarca öğrenciyi memlekerinden otobuslerle Yurtlara tıkayıp altlı üstlü ranzalarda veyahut karşılıklı yatırmanın, 20 metrekare sınıflara 50 öğrenciyi toplamanın hiçbir mânasi yok. Özellikle istanbul gibi büyük bir şehirde 3 vesait yaparak okuluna giden öğrenciler varken dönemi yüz yüze işlemenin sağlıksız olduğu aşikardir. Uygulamalı eğitim gören öğrenciler belki belirli günlerde eğitim görebilir fakat eğitimi teoriye dayalı olan hukuk,iibf, edebiyat fakulteleri kesinlikle açılmamalıdır. Online eğitim verimsiz diyenlere entübe cihazina bağlı kuzenimin ve ailesinin yaşadıklarını bizzat anlatmak isterim

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.