ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BEDAVA İNTERNET HAKKI SAĞLANSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Yok ve tarafına Melike Nur Okumuş bu kampanyayı başlattı

Ülkemizde görülen Coronavirüs için alınan tedbirler kapsamında; üniversitelerde bahar dönemlerinde yüz yüze eğitim yapılmayacağı, eğitime online olarak evden devam edileceği kararlaştırılmıştır. Bu süreçte üniversite öğrencilerinin madur olmaması adına, online eğitimler ve sınavlar için internete ihtiyaç duyulacağından; ilgili operatörlerin, Yükseköğretim Kurumu'nun, belediye başkanlıklarının veya konuyla ilgili diğer üst kuruluşların üniversite öğrencilerine bedava internet hakkı sağlamasını talep ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için bedava internet hakkı sağlamalarında olduğu gibi üniversite öğrencilerine verilecek olan internetin de sadece derslerle ilgili içeriklerde geçerli olması ile ilgili bir çalışma yapılabileceğini düşünüyoruz. Eğer bu talebimiz yerine getirilebilirse bu durum, evlerinde WiFi olmayan veya kendi internetleri online sınav ve ders yükünü kaldıramayacak olan öğrenciler için çok faydalı olacaktır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.