Сменить локализатора Archeage

0 людей подписали. Следующая цель: 500
Рыцарь Страпончик создал(а) эту петицию, адресованную Xlgames (Разработчик игры) и

Я думаю те кто играет в проект под названием Archeage давно уже поняли , что наш локализатор, может только вытягивать Деньги и делать пустые обещания, это сворованные костюмы багом из за их косяка , не наказуемость за дюпы рамиансклй экипировки , за обрезание контента , по сравнению с другими ( фестивали, костюмы и т.д) ларцы , и любое выкачивание денег из людей кто любит этот проект

Один соображающий молодой человек сделал практически всю работу за вас. От вас только контрл ц контрл в на business@xlgames.com

Dear XLGAMES INC. I am writing to you from Russia as a fan of your game Archeage. The game is great, but because of the localizer (Mail.ru) the game loses its fans and gamers. It makes me very sad. And I hope that you as developers can affect the localizer, because the game is great, with a bunch of features, but all the pros are lost against the background of the cons that were created by localizer. Mail.ru is an unskilled, inexperienced firm with only one goal - to get more money. And they are ready to achieve this goal, even if it is to stand on the bones of your creation. They release every update with a bunch of bugs and in the end they do not even want to fix them, which spoils the game process. They cut out the content for the ru cluster, thus they do not care about your goals and effort which you are investing to develop this content. As a fan, I don't want to see how Archeage dies on the ru cluster... I hope you can do something about it.
Sincerely, your fan

0 людей подписали. Следующая цель: 500