HİCAB QADAĞASINA SON!!!

Reasons for signing

Afaq Məlikova
May 7, 2020
İmama Əli (e)"Qadının qorunması onu daha şad, gözəlliyini daha davamlı edər."

Aysel Memmedova
Mar 10, 2020
Her bir azerbaycanli insan azerbaycan vetendasidir ve bir qadinin hicabli olub vesiqe cixartmamasina icaze verilmelidir.!

Vusal Serbetov
Mar 9, 2020
Hicab bizim namusumuzdur

Sabuhi Baylarov
Mar 9, 2020
Pasport və şəxsiyyət vısiqələrində hicab qadağasına son qoyulmasını istəyirik.

Azad Gojayev
Mar 1, 2020
Bu olkede geyler, her cur uzden irag translar efire cixir, boyumekde olan yeni nesle pis ornek olur, bax bunu qadagan etmek lazimdir, hicabi ve hicabla sened shekli chekdirmeyi yox!

Sevinc İsayeva
Oct 12, 2019
Hər kəs azad olmalıdı. Heç kimə belə bir qadağa qoyulması düzgün deyil

Rena Cavadzade
1 year ago
Asan xidmətdə və digər qurumlarda əyləşərkən şəkillər ekrana verilir və bizim də təhsil almaq, işləmək hüquqlarımız var, məcburuq ki, hicabsız çəkdirək bu şəkilləri, sonra da ekrana qoyduqda xəcalətimizdən hər xidmətdən imtina etməli oluruq. Bu bizim hüquqlarımızın pozulmasıdır. Xahiş edirik ki, digər ölkələrdə olduğu kimi Azərbaycanda da hicabla dövlət sənədlərinə şəkil çəkdirməyə icazə verilsin. Bizim dövlət dinimiz də islamdır axı. Hətta ölkə rəhbərimiz də ailəsi ilə Həcc və s ziyarətlərdə olub, onlar da məscidlərə daxil olarkən örtünür və islamın qaydalarına riayət edir. Hicab bağlamadan saçlara rəng qoymaq, formasını dəyişmək, parik qoymaq, hətta cərrahi müdaxilələrlə də insanlar görünüşünü dəyişib tanınmaz görkəm ala bilir. Xüsusən xarici pasport alan zaman asan xidmətlər ordaca hicabı açaraq şəkil çəkdirməyə məcbur edir. Bu nə dərəcədə düzgündür. İnsanların şəxsiyyətini alçaltmaq, qürurunu sındırmaq olmaz. Bir insan özünü hicabda daha rahat, güvənli hiss edirsə bu onun haqqıdır. Qanunlarımız da buna icazə verir. Ümidvarıq ki, obyektiv qərar qəbul olunacaq.

Mehparə Abdullayeva
1 year ago
Hicabalı qadına hərkəs hörmət etməlidir, ayrı seçkiliyə salınmalı deyil.

Eltac Behmenov
1 year ago
Allahin emrine herkes tabe olmalidi.

Nermin Allahverdiyeva
1 year ago
Hicab qadagasina son deyin zehmet olmasa biz hicablilar sexsiyyet vesiqesinede hicabla çekilmek isdeyirirk.ses verin zehmet olmasa