Wydanie w Polsce nowokanonicznych książek o Admirale Thrawnie w 2019 roku

0 have signed. Let’s get to 2,500!

Tempo wydawania w Polsce powieści z nowego kanonu sagi Star Wars jest znacznie wolniejsze, niż w wielu innych krajach. Liczymy na to, że najciekawsze pozycje będą pojawiały się szybciej, aby fani znad Wisły mogli cieszyć się kolejnymi przygodami ulubionych bohaterów razem z pozostałą częścią społeczności.

Dobrym startem byłoby wydanie w przyszłym roku obu części nowokanonicznych książek o Wielkim Admirale Thrawnie:

• "Thrawn";
  • "Thrawn: Alliances".

Są to pozycje niezwykle mocno wyczekiwane przez wielu czytelników, czego wyrazem są internetowe komentarze na stronach wydawnictw, dyskusje w mediach społecznościowych oraz ta petycja.

Liczymy na to, że właściciel marki - The Walt Disney Company - pochyli się nad problemem oraz rozważy prośbę polskich fanów Gwiezdnych Wojen i redakcji Rebelianckich Szumowin, która jest inicjatorem petycji. Mamy także nadzieję, że kwestię rozważy polski wydawca książek spod znaku Star Wars - Grupa Wydawnicza Foksal - do którego nasza petycja również zostanie skierowana.

Jesteśmy przekonani, że wydanie wspomnianych powyżej pozycji beletrystycznych spotkałoby się z dużym zainteresowaniem czytelników.

Today: Star Wars: Rebelianckie Szumowiny is counting on you

Star Wars: Rebelianckie Szumowiny needs your help with “Wydanie w Polsce nowokanonicznych książek o Admirale Thrawnie w 2019 roku”. Join Star Wars: Rebelianckie Szumowiny and 2,203 supporters today.