DEVE GÜREŞİ KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Deve güreşleri bizim için çok önemli bir kültürel mirastır bunun yanında buna karşı çıkan Kişiler bizi örf ve adetlerimizden uzaklaştırıp avrupaileştirmeye çalışmaktadır toplumlar ne kadar geçmişinden uzaklaşırsa okadar yobazlaşacaktır Milyonlarca deve güreşi seyircisini kimse feda edemez! Deve güreşleri ile sağlık Ocakları, yapıldı köylere sular getirildi,camiler yapıldı, Deve güreşleri bir sevdadır bunu bilmeyenler anlayamaz ,onlar bizim için ailemizin bir ferdidir.Öyle yapmacık hareketlerle hayvan sevgisi olmaz bizbu develere yemiyoruz yediriyoruz bi çocuk bakar gibi bakıyoruz bi deveye 25,30 yaşına kadar bakıyoruz ailenin bi ferdi gibi oluyor binlerce milyonlarca deve seven insan var seyircisi var develer kesilmekten kurtuluyo biz o hayvanları seviyoruz kimse kimsenin dolduruşuna gelipte yasaklama gibi talepte bulun mamalı��

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Oduncuoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «www.tbmm.govtr: Bu geleneği yaşatacağız o kadar devegüreşleri atalarımızın en büyük kültürel mirasıdır». Gökhan ve imza atan diğer 354 kişiye katıl.