ARTIK İDAM ŞART!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Küçük bir kuzuyla çiftleşmeye kalkan bir koç görmedim hiç mesela..  Ya da buzağıya musallat olan bir boğa.. Civcivi kovalayan bir horoz veya kuş yuvasına yavru kuşlarla çiftleşmek için gelen erkek bir kuş hiç görmedim. Ne kediler de gördüm ne köpekler de.. Yılanlar da, çiyanlar da, en tehlikeli görünen hayvanlar da bile görmedim. Bırakın 3-4'ü, yaşı daha reşit olmamış bir çocuğa cinsel obje gözüyle bakabilen şerefsizler türedi. Bu şerefsizlere 'hayvan' demeyin. Bu hakareti haketmiyor o asil canlılar..

Hayvanlara yapılanlar yetmedi şimdi de minik yavrulara musallat oldu bu itler. Sizler de bu kampanyaya destek verin. Küçük cezalar alıp kurtulmasınlar, en ağır cezaları alsın bunun gibi mahluklar. Eğer siz de pisliklerin olmadığı bir Türkiye ve  Dünya istiyorsanız kampanyaya desteklerinizi bekliyorum.

Bugün Şura imzanı bekliyor!

Şura Nur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «www.tbmm.gov.tr : ARTIK İDAM ŞART!». Şura ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.