DJ MURAT AKGÜN'ün Adana da www.radyoerkan.com KEŞFİALEM 2.yayını da 16:00/18:00 da olsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bilgilerine aşağıdaki gibi sahip olabileceğiniz Adana daki yerel radyolardan 93.3 RADYO ERKAN'ın  (www.radyoerkan.com Sabah 08:00/10:00 Saatleri arasında Hem uyandırma servisi olarak hemde keyifli konuşmaları ve müzikleriyle uzun yıllardır yayın hayatında olan Dj'i DJ MURAT AKGÜN'ün Programı kendisini Seven Biz dinleyicilerine yetmiyor. Bu yüzden de öğleden sonramızı da keyiflendirmesi günün akşama kadar biriken stresini üstümüzden alması için "16:00/18:00" Saatleri arasında da günün 2. Bir yayınını daha yapmasını hem kendisinden hem de çalıştığı radyo olan 93.3 RADYO ERKAN Yönetiminden de Rica ediyoruz. Umarız biz sevenlerinin bu isteklerini kırmaz ve kabul ederler.

Şimdiden teşekkürler www.radyoerkan.com

MURAT'la KEŞFİALEM Programına ulaşmak için;

Adana yerel radyo frekansı; " 93.3 "

internetten dinlemek için; " www.radyoerkan.com "

İos / Android uygulaması için; " radyoerkan "

Facebook Grubuna katılmak için;

- Adana da, Radyo Erkan 93.3 frekansında yayınlanan "KEŞFİALEM" programının paylaşımlarına ait Facebook grubudur.

- In Adana, Radyo Erkan is the group of the "KEŞFİALEM" program which is broadcast on frequency 93.3 (Facebook group)

" Dj Murat Akgün der ki;

-"Keşfialem" bir radyo programı.
Uzun yıllardır dinlenen, dinleyicisiyle güzel olan bir program.
Bu sebeple grup üyelerimizden ricamız; radyo dinlemeyi, sosyal medya paylaşımlarını seven arkadaşlarınızı grubumuza davet etmenizdir. Mecburiyet yoktur. Şarkılarımız bize kefildir.

-Arkadaşınız sizi bu gruba ekledi ama nedir ne değildir bilmiyorsunuz. Biraz bahsedeyim.

#Keşfialem adında bir radyo programına ait facebook grubu burası. Müzik başta olmak üzere sanat edebiyat spor ve sosyal medya paylaşımlarının yer alacağı bir grup.

Canlı yayın, çekilişler ve sosyal sorumluluk projelerini de birlikte yapmak istiyoruz.

Grup yeni ama radyo programımız eski, beğeni sayfamız vardı gruba çevirdik. Bu yüzden sayımız yavaş yavaş artıyor.

Paylaşımları beğenenler, radyo programımızı dinleyenler kalabilirler ve arkadaşlarını da davet edebilirler. Emrivaki yok isteyenler "gruptan ayrıl" butonunu kullanabilir. Ayrılıkta sevdaya dahil"

KEŞFİALEM Hafta içi her gün 08:00 10:00 arası Radyo Erkan 93.3 de
www.radyoerkan.com
ios / android indirmek için: radyoerkan

Şimdilik bu kadar sizler de imzalar ve arkadaşlarınızın da imzalaması için paylaşırsanız sevinirim..

Bugün TOLGA imzanı bekliyor!

TOLGA TAVUKÇU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «www.radyoerkan.com Yöneticileri: DJ MURAT AKGÜN'ün Adana da www.radyoerkan.com KEŞFİALEM sabah yayını dışında 2. Programı 16:00/18:00 da olsun.». TOLGA ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.