HAYATIN HER ALANINDA YANIMIZDA OLAN KIYMETLİ RECEP ISLAK'A VEFA BORCUMUZ...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kıymetli Recep hocamiz 20 yıllık görev hayatının son 6 yılında Perşembe de hayırsever bir iş adamıyla muhabbetini dostluk derecesinde ilerleterek Persembe beldesinde bir liseyi ve Karapınar beldesinde bir lise ve ilköğretim okulu ile birlikte iki okulu sifirdan yaptirip daha yaşanılası bir okul haline getirerek yeniden kazandırmıştır. Karapınar'daki okul öğrenci sayısı elli iken ikiyüze çıkarmis olup çocuk gelişimini Çaycuma'ya ilk getiren eğitimci, Harita kadastro bölümünü Zonguldak'a batı karadeniz bölgesine ilk getiren yöneticidir. Perşembe lisesinde üniversite sınavında ardarda iki yıl birincilik ve tarihinde ilk defa hukuk dalında hemde iki tane biri hakim biri avukat çıkarmıştır.
Fen lisesinde yaz kış ücretsiz üniversite kursları düzenlemiştir.
Caycuma, tarihinde ilk defa bir öğrencinin seksen soruda seksen net yapması değerli hocamız için büyük bir gurur olmuştur ve görevini büyük bir aşkla yapıp hâlâ hizmetlerine öğrencilerinin daha iyi daha mükemmel koşullarda eğitim alabilmeleri için canla başla görevini yerine getirmektedir. Lakin Çaycuma'mızın en değerli hocalarından girdiği her işte aldığı her gorevde parmakla gösterilen hocamız kişisel konulardan uzerine gidilerek egale edilmeye çalışılmış çok büyük bir haksızlığa uğramıştır. Şimdi soruyoruz sizlere! Sizler bir eğitimcide öğrencilere daha nasıl faydalı olunabilir diye bu mu araştırirsinız yoksa kişisel sebeplerden ötürü görevini iyi yapamadığı gerekçesiyle daha birsuru suçlamalara, sorgulamalara ve soruşturmalara maruz bırakıp görevini en mükemmel şekilde yapan bi egitimcinin eğitim aşkını söndürmeye mi yeltenirsiniz? Bizler öğrencileri olarak yaptığı hizmetlerin, fedakarlıkların farkında olup alkışlarken birilerinin bu yapılanlara cezayı layık görmesi kişisel kıskançlıktır.

UNUTMAYALIM BUGÜN RECEP HOCAMIZIN YAŞADIĞI BU ÜZÜNTÜYÜ HAKSIZLIĞA GÖZ YUMARSAK, YARIN BİZLERDEN BİRİ DE YAŞAYABİLİR. BİR DESTEK İMZAN BELKİ BİR İSTİKBALİ BELKİ GELECEĞİMİZİ KURTARABİLİR.

Bugün Hanife imzanı bekliyor!

Hanife Akgül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «www.meb.gov.tr : HAYATIN HER ALANINDA YANIMIZDA OLAN KIYMETLİ RECEP HOCAMIZA SAHİP ÇIKALIM.». Hanife ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.