Hyosung Türkiyede istiyoruz / we want in Turkey Hyosung

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Hyosung  ilk öncelik servis hizmeti ve yedek parça hizmeti konusunda gerekli yatırım yaptıktan sonra ülkemize hyosung GT650R, GT125R gibi modellerinde gelmesi durumunda satışların ve hyosung taleplerinin artacağı yönünde beklentilerimiz mevcut bu beklentimizin  olmasının sebebi servis hizmeti ve yedek parça hizmeti konusunda problem yaşadığımız halde bu kadar hyosung seviyoruz kullanıyoruz  bu problemlerin giderilmesi durumunda motorsiklet kullanıcıları daha cok hyosung talep etmeye ve satısların artması yönünde eylim göstercektir

KULLANICI SORUNLARI ( Hyosung tercih etmemesinin sebebleri )

1) Servis  Hizmeti türkiyede hyosung hakkında cok detaylı bilgi sahibi olmayan insanlar servis bulamaktadır

2)Yedek Parça Hizmeti türkiyede yeterli sayıda yedek parça bulamamaktayız bulduğumuz yerlerde elimize ulaşma süresi 1 ay ve 1 ay üstündedir

3)Hyosung türkiyenin yeterince aktif olmaması kullanıcılar ile itibat içinde olmamaları

4)Hyosung modellerinin türkiyede sınırlı olması  GT 650R veya GT 125 R modellerinin bulunmaması türkiyede

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

GT650R and GT125R, we are expecting that sales and hygiene demands will increase because of this present anticipation, we use hyosung like this when we have problems about service and spare parts service. If these problems are eliminated, motorcycle users need more hyosung and increase sales pointer, to

User problems ( reasons not to choose Hyosung )

1) people who do not have very detailed knowledge about hyosung service is to get service in Turkey

2)we cannot provide a sufficient number of spare parts spare parts services in Turkey find in the places we found to reach our hands above the Time 1 month and 1 month

3)lack enough active users in Turkey are not in contact with Hyosung

4)or GT 650R Hyosung GT 125 R model in Turkey in Turkey, the lack of models to be limited

Bugün barıs imzanı bekliyor!

barıs kandemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «www.hyosunguk.co.uk: Hyosung Türkiyede istiyoruz / we want in Turkey Hyosung». barıs ve imza atan diğer 192 kişiye katıl.