Kampanya Kapatıldı

21. DÖNEM POMEM KPSS PUANI ESNETİLİP 55 PUAN OLSUN

Bu kampanya 298 destekçiye ulaştı

Bizler: Devletimiz, Milletimiz için Ömer Halis DEMİR ve FETHİ SEKİN olmak için hazırız...

Sayın Devlet büyüklerimiz;

Bu devletin ve bu milletin birer neferleri olarak sizlerden ricamız var. 15 Temmuz darbe girişiminde bizler meydanlarda nasıl dosta güven düşmana korku verdiysek şimdi de aynı ruh ile aynı inanç ile devletimize milletimize hizmet etmek istiyoruz..

Maddi sıkıntılar yaşayıp evlerine ekmek parası götürmek isteyen ve gecesini gündüzüne katan 10 binlerce Gencimiz var. Ve bu arkadaşlar ekmek parası için ders çalışmayıp gerekli puanı yakalayamadılar. Sizlerden ricamız yeni dönem POMEM alımlarında lisans mezunları için kpss puanının biraz esnetilip 55 puana kadar indirilmesi konusunda desteğinizi beklemekteyiz.

Bir önceki dönem POMEM alımlarında yeterli çoğunluğu malesef yakalayamadık bu sorunun başında kpss puanı yer almaktadır kpss puanı esnetilirse başvuru sayısı fazla olacaktır..

Pomem alımlarında kpss puanının ESNETİLMESİ 55 puana düşürülmesi konusunda desteğinizi bekliyoruz.

Gereğinin yapılmasını arz ederiz..

Bugün Muhammet imzanı bekliyor!

Muhammet Er bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «www.cimer.gov.tr: POMEM KPSS PUANI ESNETİLİP 50 PUAN OLSUN». Muhammet ve imza atan diğer 297 kişiye katıl.