Kampanya Kapatıldı

Etütler kapatılmasın,çalışan anneler ve çocukları mağdur olmasın

Bu kampanya 22 destekçiye ulaştı

Çalışan bir anne olarak soruyorum,benim çocuğum okuldan sonra nereye gitsin?Kime güvenelim bu zamanda? Çocuklar etüt merkezlerinde hem ödevlerini yapıyorlar hem de sosyal faaliyetlerde bulunuyorlar,hem de güvende oluyorlar.Şimdi ne olacak? Peki yaz tatilinde anneler çalışırken bu çocuklar ne olacak? Çocuklar yaz tatilinde bu merkezlerde birçok sosyal etkinlik ve ders tekrarı yapıyor ,akşam evlerine mutlu geliyorlardı.Sosyal bir devlet olarak bu hakkı çocukların elinden nasıl alırsınız? Belediyelerin sosyal etkinlik merkezi açmaları yetkisi verilse de bunca öğrenciye yeterli alt yapı var mı? Hangi belediye bu yoğun talebi bu kadar kısa zamanda karşılayabilecek? Yetkililerin Ohal kapsamında aldıkları bu 687 sayılı KHK ile etütlerin kaldırılması Türkiye'deki hem çalışan anneleri hemde etüt merkezinde bu talebi karşılayan çalışanları ne kadar zorda bırakılacağı görülemiyor mu?Bu yanlıştan vazgeçilmesi için gerekenin yapılmasını talep ediyoruz.

Bugün ayzen imzanı bekliyor!

ayzen karakan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «www.bimer.gov.tr: Etütler kapatılmasın,çalışan anneler ve çocukları mağdur olmasın». ayzen ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.