Ülkemizi pisliklerden temizlemek için; tecavüzcülere idam istiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Herkese adaletli günler dilerim. Artık; kendi keyfi için, bir kıza, erkeğe veya hayvana tecavüz eden, büyük küçük farketmeksizin acımayan ve sonra da öldüren cani, haysiyetsiz, merhametsiz, insanlıktan nasibini almamış varlıklara karşı sessiz kalmak gereği olduğunu düşünmüyorum. İhtiyacımız olan tek şey, caydırıcı cezalar.. Sadece AB'ye girmeye ihtiyacımız yok bizim! Bizim özgürce yaşamaya hakkımız var. Güven ve emniyet içinde, tecavüz eden müsvedde varlıklar gibi özgürce ve güven içinde yaşamaya hasretiz biz.. Ülkemizde ne zaman bir karışıklık çıksa, ne zaman bir arada kalma durumu olsa, referanduma gidiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman destek oluyoruz. Ki başbakanken de öyleydi.. Çünkü o her zaman bizim fikrimizi aldı. Bize saygı duydu. Laikliği demokrasiyi en iyi şekilde yaşattı. Ve ben en son referandumda EVET demiş biri olarak, istediğim tek şey TECAVÜZCÜLERE İDAM konusunda da bizim fikrimizin alınması ve bir REFERANDUM'a gidilmesi.. Lütfen bize bunu bir sorun! Çünkü Akplisi de Chplisi de Mhplisi de ve diğer, çocuklarını geleceğini düşünen tüm partiler, elini vicdanına koyan merhamet sahibi olan tüm insanlar İDAMdan başka birşey istemiyor! Bizim çocuklarımıza tecavüz edilip boğulup kesilip atıldıktan sonra yaşamamızın ne anlamı var? Evladımızın olmadığı, tecavüzcüsünün ise hapiste yiyip içip yattığı, öyle ya da böyle yaşadığı bir dünyada bizi yaşamaya mahkum bırakmayın!

Bugün Sessiz imzanı bekliyor!

Sessiz Kalma bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «www.bimer.gov.tr: Ülkemizi pisliklerden temizlemek için; tecavüzcülere idam istiyoruz!». Sessiz ve imza atan diğer 937 kişiye katıl.