Petition Closed

Wizzair да воведе дирекна линиа Скопје - Малта

This petition had 500 supporters


Голем број на Македонски граѓани својата егзистенција ја пронашле во Малта. Од неофицијални извори се оперира со бројка од 6000 до 10000 наши граѓани кои заедно со бројот на нивните блиски кои би сакале да ги посетат се доаѓа до еден озбилен број на наши граѓани кој немат можност со дирекна линија од Скопје да отпатуват за Малта.Затоа со ова петиција да пробаме авиокомпанијата Wizzair да ја натераме барем да размисли за ова идеја, а се надевам дека и владата на Македонија ќе помогне да се реализира истата.Today: Damjan is counting on you

Damjan Kocevski needs your help with “WIZZAIR: Wizzair да воведе дирекна линиа Скопје - Малта”. Join Damjan and 499 supporters today.