WİLSON Hast. için TRIENTINE ilaç bedelinin SAĞLIK BAKANLIĞINCA KARŞILANMASINI İSTİYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Wilson Hastaları için hayati önem taşıyan ve ÖMÜR BOYU kullanmak zorunda olduğu yani yaşamalarını sağlayan Trientine Hydrochlorid adlı ilaca zam geldiğinden dolayı SAĞLIK BAKANLIĞI 1 kutu ilaç için 1.470 € farkı hastalardan talep ediyor. Bu farkı hastanın ödemesi İMKANSIZ. 6 ad.x 1.470 € = 8.820 €  Üç ayda bir 6 kutu ilaç kullanan benim gibi hastalar için bu bedeli ödemenin imkanı yok. 8.820 € x 4 = 35.280 €  yıllık fark bedeli çıkıyor. Ömür boyu kullanmak zorunda olduğumuz bu ilaç olmadan yaşayamayız. Bu ilaç olmazsa Sağlık Bakanlığı bizi ölüme terkedecek.  İlaç olmadığından dolayı günlük almamız gereken dozajları mecburen düşürdük. Günlük 6 ad almamız gerekiyorken 2 adetlere kadar düşürdük.Bizler için 1 gün bile çok önemli. Lütfen bize yardımcı olun sesimizi duyuralım.

Bugün Havva imzanı bekliyor!

Havva Akbulut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «WİLSON Hastaları ölmesin! TRIENTINE ilaç bedelinin SAĞLIK BAKANLIĞINCA KARŞILANMASINI İSTİYORUZ!». Havva ve imza atan diğer 2.823 kişiye katıl.