Batman Continues: Starring Michael Keaton and directed by Tim Burton

0 людей подписали. Следующая цель: 100

Volod Kley создал(а) эту петицию, адресованную Warner Brothers и

(ENG)

Despite some inconsistencies with comics in Tim Burton's Batman movies, the dilogy starring Michael Keaton was great and maybe even perfect gothic-romantic movie incarnation of Batman. Now, when Michael Keaton is going back as Batman in the upcoming Flash movie, we have a chance to continue the story of Michael Keatoon's Batman, which was untold to the end. It was originally planned to show Two-face, Robin, Riddler and continue the story of Catwoman in the future Tim Burton's Batman movies, (Interesting fact: Tim Burton originally wanted to name the third Batman movie Batman Continues). Instead of that, Batman Forever came out in 1995 and Batman and Robin came out in 1997, and both of these movies should not be considered as сontinuation of Michael Keaton's Batman story.

Warner Bros, if you are really taking Michael Keaton's Batman back, can you, please, makу the continuation of his story? We want a new solo movie for Michael Keaton's Batman!

If you want Michael Keaton's Batman to get one more solo movie or you are interested in it, please, spread this hashtags - #BatmanContinues #BatKeatonBack

(RUS)

Несмотря на некоторые несоответствия с комиксами в фильмах Тима Бертона Бэтмена, дилогия с Майклом Китоном в главной роли была замечательной и возможно даже идеальным готическо-романтическим воплощением Бэтмена в кино. Теперь, когда Майкл Китон возвращается в роли Бэтмена в грядущем фильме Флэш, появился шанс продолжить историю Бэтмена Майкла Китона, которая, кстати, была недосказанной до конца. Изначально в будущих фильмах Тима Бертона о Бэтмене планировалось показать Двуликого, Робина, Риддлера и продолжить историю Женщины-кошки (Интересный факт: Тим Бертон изначально хотел назвать третий фильм про Бэтмена Batman Continues-Бэтмен продолжается). Вместо этого в 1995 году вышел Бэтмен навсегда, а в 1997 году Бэтмен и Робин, и оба эти фильма не стоит считать продолжением истории Бэтмена Майкла Китона.

Warner Bros, если вы действительно возвращаете Бэтмена Майкла Китона, не могли бы вы сделать продолжение его истории? Мы хотим новый сольный фильм про Бэтмена Майкла Китона! Если вы хотите, чтобы Бэтмен Майкла Китона получил еще один сольный фильм или вы в этом заинтересованы, распространяйте эти хэштеги - #BatmanContinues #BatKeatonBack

0 людей подписали. Следующая цель: 100