「World of Warplanes」運営会社にゲームの改善を依頼します We request fix the "World of Warplanes"

0 人が賛同しました。もう少しで 100 人に到達します!

(Japanese-日本語)

World of Warplanes(以下WoWP)は、最近バグの多さや不均一なバランス、ゲームの告知があまりにも適切でなかったりと、 アジア圏のみならず、ロシア、アメリカ、ヨーロッパなどのプレイヤー間で開発チームへ疑惑が持たれています。

私のプレイするアジアサーバーはこのゲームが正式サービス開始されて5年後の2019年4月に、やっとのことでめでたくWoWPのアジアサーバーが実装されましたが、早々にバグの多さがプレイヤー間で話題に持ち上がりました。 現在確認されているバグの数は30件以上にものぼり、中にはゲームプレイに大きな支障を与える物も存在しています。しかも、2017年に行われたゲームの大規模アップデートである「バージョン2.0」開始時から検知して開発元へ連絡するも、いまだに放置されているバグすら存在しています。 これらバグはアジア圏のみの問題ではなく、全世界で確認されており、海外のフォーラムでは議題に上がっています。

それにも関わらず、開発チームはこれらを修正するようなそぶりを見せることなく、それらを放置しています。 それどころか、プレイヤー側の責任(キャッシュクリア、プロバイダ側の問題としてそちらに問い合わせて欲しい。など)として、それ以上の対応をしないのが現状です。 更にはコンテンツの追加が行われるにつれて、ゲームの動作が重くなり、加えて新しいバグの検知がプレイヤー間で増加し続けています。 ゲームバランス等も不均一で、加えて航空機の性能が明らかに記録にある史実からかけ離れた性能(例:J7W1 震電の飛行性能が極端に低く、高高度の爆撃機を迎撃するプレイ体験が困難)に設定されており、それらの改善要求にも耳を傾けることもなく、プレイヤーの声を受け流しています。

これらの適切でない対応はユーザーを軽視しており、姉妹ゲームのWorld of Tanks、World of Warshipsでも同じ状況ではないかと思われます。 また、こういったユーザー意見の投稿、開発者とのコミュニケーションを可能とする公式フォーラムがアジア圏のプレイヤー向けに存在しておらず、設立する予定もないと日本運営の公式Twitterが回答しました。

そのためアジアでは開発者と運営者を加えて議論する場が存在しません。 このままではこのゲームはプレイヤーからの信用を失っていき、人口減少に歯止めがかからずサービスを終了に陥ることが考えられます。 我々は、このユーザーを後回しにした運営体制を続けている開発チームに抗議するため、立ち上がらなければなりません!

This sentence is machine translation.

(English-英語)

World of Warplanes (WoWP) has recently been a development team among players in Russia, America, Europe, etc. There is suspicion.

As for the Asian server that I play, WoWP's Asian server was finally implemented in April 2019, five years after the game was officially launched, but there are many bugs between players It was raised in the topic. There are more than 30 bugs that have been identified at present, and some of them have a major impact on gameplay. Moreover, even if it detects from the start of “Version 2.0” which is a large-scale update of the game in 2017 and contacts the developer, there are even bugs that are still left unattended. These bugs are not a problem only in the Asian region, but have been confirmed all over the world, and have been raised on the agenda in overseas forums.

Despite this, the development team has left them unattractive to correct them. On the contrary, as a player's responsibility (clear cash, please contact us as a provider's problem, etc.), we do not take any further action. In addition, as content is added, the game becomes heavier, and new bug detection continues to increase among players. The game balance is also uneven, and the performance of the aircraft is clearly different from the historical facts that are clearly recorded (eg J7W1 Shinden's flight performance is extremely low, making it difficult to experience a high altitude bomber intercepted play experience ) And listen to the voice of the player without listening to requests for improvement.

These improper responses are neglecting users, and it seems that the situation is the same in the sister games World of Tanks and World of Warships. Also, there is no official forum for posting of user opinions and communication with developers for Asian players, and official Twitter operated by Japan responded that there is no plan to establish it.

For this reason, there is no place for discussion between developers and operators in Asia. If this situation continues, this game will lose the trust of the players, and it is possible that the decline in population will not be stopped and the service will end. We have to get up to protest against the development team that continues to operate this user behind the scenes!

Это предложение является машинным переводом.

(Russian-ロシア語)

World of Warplanes (WoWP) недавно стала командой разработчиков среди игроков из России, Америки, Европы и др. Есть подозрение.

Что касается азиатского сервера, на котором я играю, азиатский сервер WoWP был наконец-то внедрен в апреле 2019 года, через пять лет после официального запуска игры, но между игроками есть много ошибок. Был поднят в теме. В настоящее время выявлено более 30 ошибок, и некоторые из них оказывают существенное влияние на игровой процесс. Более того, даже если он обнаружит с самого начала «Версия 2.0», которая является масштабным обновлением игры в 2017 году, и свяжется с разработчиком, есть даже ошибки, которые все еще остаются без внимания. Эти ошибки не являются проблемой только в азиатском регионе, но были подтверждены во всем мире и были затронуты в повестке дня на зарубежных форумах.

Несмотря на это, команда разработчиков оставила их непривлекательными для их исправления. Напротив, в качестве ответственности игрока (безналичный расчет, свяжитесь с нами в качестве проблемы поставщика и т. Д.), Мы не предпринимаем никаких дальнейших действий. Кроме того, по мере добавления контента игра становится тяжелее, и обнаружение новых ошибок среди игроков продолжает увеличиваться. Баланс игры также неравномерен, и летательные аппараты явно отличаются от исторических фактов, которые четко зафиксированы (например, летные характеристики J7W1 Шиндена крайне низки, что затрудняет опыт перехваченной игры на высотном бомбардировщике. ) И слушать голос игрока, не слушая просьбы об улучшении.

Эти неправильные ответы пренебрегают пользователями, и, похоже, ситуация аналогична в играх-партнерах World of Tanks и World of Warships. Кроме того, нет официального форума для публикации мнений пользователей и общения с разработчиками для азиатских игроков, а официальный Twitter, управляемый Японией, ответил, что не планирует его создавать.

По этой причине в Азии нет места для дискуссий между разработчиками и операторами. Если эта ситуация продолжится, эта игра потеряет доверие игроков, и вполне возможно, что сокращение населения не будет остановлено, и обслуживание закончится. Мы должны встать, чтобы протестовать против команды разработчиков, которая продолжает управлять этим пользователем за кулисами!

这句话是机器翻译

(Chinese-中国語)

战机世界(WoWP)最近成为俄罗斯,美国,欧洲等国家的开发团队。有怀疑。

至于我玩的亚洲服务器,WoWP的亚洲服务器终于在游戏正式发布五年后于2019年4月实施,但玩家之间存在很多错误在这个主题中提出了这个问题。目前已经发现了30多个错误,其中一些对游戏玩法产生了重大影响。此外,即使它从2017年的游戏大规模更新的“2.0版”开始检测到并且与开发者联系,甚至还存在仍然无人看管的错误。这些错误不仅仅是亚洲地区的问题,而是在世界范围内得到证实,并已在海外论坛的议事日程中提出。

尽管如此,开发团队还是让他们没有吸引力来纠正它们。相反,作为玩家的责任(清楚的现金,请联系我们作为提供者的问题等),我们不采取任何进一步的行动。此外,随着内容的增加,游戏变得越来越重,并且玩家之间的新错误检测会继续增加。游戏平衡也不平衡,飞机的性能明显不同于清晰记录的历史事实(例如J7W1 Shinden的飞行性能极低,难以体验高空轰炸机截获的游戏体验并听取播放器的声音而不听取改进的要求。

这些不正确的反应忽视了用户,似乎姊妹游戏“坦克世界”和“战舰世界”的情况也是如此。此外,还没有官方论坛向亚洲玩家发布用户意见和与开发者的沟通,日本运营的官方推特回应说,没有计划建立它。

因此,亚洲的开发商和运营商之间没有讨论的地方。如果这种情况继续下去,这场比赛将失去球员的信任,并且人口的下降可能不会停止,服务将会结束。我们必须站起来抗议继续在幕后操作这个用户的开发团队!