このキャンペーンは終了しました

Let`s Rebirth The Navy Flag of Japanese Rising Sun in World of Warships!!-WOWSに旭日旗を復活させましょう!

12,944人の賛同者が集まりました

Recently, WarGaming.net prohibited the naval forces flag of Japan by South Korean's complaint of the warship in the world.

As for the naval forces flag of Japan, the naval forces flag from the world of the warship to Japan was deleted from the South Korean as a symbol of the colonization and the imperialism of South Korea according to the insistence.
It is done that it is, and however, please might not as soon as it protests and give us to me its having and this.. having of the unjustified complaint, and.
The Maritime Self-Defense Force in Japan is using the flag of this naval forces for us now. The Ground Self-Defense Force is the same method.
It is prohibited in Hakenkreuz Germany unlike the law and it does not mean it.
And, the militarism, the colony, and South Korea of a political symbolism are marks of "Completion Yokusan Kay" mark with the meaning similar to the Hakenkreuz of the image etc. without the Rising Sun flag.
The Rising Sun flag deflecting is a flag has been used from old in Japan up to now by such congratulation with the history.
[Raijingusanfuragu] should be excellent. disappear at such time of political South Korean [ikutsuka] of the insistence
Now we rise in the order of reviving the day of Asahi in the world of the warship to protest against this unjustified insistence flag.

(日本語-Japanese)

最近、Wargaming.netが韓国人の不当な苦情で日本の海軍旗をWorld of Warshipsから削除しました。

韓国人の主張では日本の海軍旗(旭日旗)は韓国の植民地と帝国主義の象徴としてWorld of Warshipsから削除されたものとされています。

しかし、それは不当な韓国人の抗議であり我々は断固抗議しなければならない。

現在、日本の海上自衛隊は16条旭日旗(旧帝國海軍旗)を使用しています。また陸上自衛隊も同様に8条旭日旗を使用している。

そしてなんとその旗はドイツのハーケンクロイツと同様に現在法律で禁止されている訳でもないのです。

そして政治的意味、軍国主義、韓国の植民地化の象徴とほぼ等しいマークは上記の画像の通り旭日旗ではなく『大政翼賛会』のマークです。

また旭日旗は古代から日本でお祝い事や幸せの象徴として使われて続けてきた由緒あるシンボルでもあります。

この様な韓国人の根拠のない不当な主張で旭日旗が削除されることは許されるべき行為ではありません。

我々はこの不当な主張に抗議するためにWorld of Warshipsの旭日旗復活の為に今すぐ立ち上がりましょう!

<追記>翻訳サイトを使って翻訳したものもあるので英語が変に感じると思いますが、コメント欄で指摘していただければ幸いです。

今日:希望◆Ko45e1UYEwgfさんがあなたを信じています

匿名 希望◆Ko45e1UYEwgfさんは「Wargaming.net,World of Tanks: Let`s Rebirth The Navy Flag of Japanese Rising Sun in World of Warships!!」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!希望◆Ko45e1UYEwgfさんと12,943人の賛同者と一緒うに賛同しましょう。