Boycotting Big Market

Boycotting Big Market

1,363 have signed. Let’s get to 1,500!
Started
Petition to
Vullnet Sinaj and

Why this petition matters

Started by Eni Tahiri

Ne nje vend me shumice muslimane, ndalimi i shfaqjes se simboleve fetare ne vende te punes eshte jo vetem absurd, por duhet te jete dhe i denushem. Ligji e garanton kete gje dhe 'deputeti' duhet ta dije mire kete.

Por meqenese ai e ka mare kete mase jo si i tille, por si bisznesmen, atehere duhet ti jepet nje mesim i mire qe raste te tilla te shemtuara te mos ndodhin me, nga ai apo kushdo tjeter.

#bojkoti eshte arma jovrasese, me efikase qe ka cdo njeri ne dore. Nepermjet bojkotit jane dridhur e shkundur kompani e shtete te fuqishme.

I bej thirrje cdo muslimane/i, cdo aktiviste/i dhe cdo njeriu te ndergjegjshem qe te bojkotojne Big Market deri ne nje kerkim falje publike, per largimin nga puna e nje vajze per shkak te shamise se saj, nga i njejti person qe e largoj.

Mos mendo se je e/i vogel dhe shuma jote nuk ben ndonje ndryshim. Nese gjithe ato miliona shumash te vogla mblidhen bashk, atehere do e shihni sesa te medhenj jemi. 

 

1,363 have signed. Let’s get to 1,500!