Deputetë të LDK-së, ju lutemi: Mos e votoni mocionin! Rreshtohuni pas Vjosa Osmanit!

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 1.000.


Rrëzimi i qeverisë është kundër vullnetit të votave tona, të cilat atëkohë janë mbledhur nga të gjithë kandidatet për deputetë të LDK-së. Tani është ngrit mocion kundër atij vullneti, për t’i shërbyer agjendës personale të individëve që nuk ishin as në listën e kandidatëve, e lërë më të legjitimuar me votat tona. Ky mocion i shërben Hashim Thaçit, rivalit historik të Presidentit Ibrahim Rugova, dhe qarqeve kriminale rreth tij.
Unë e dua vizionin e LDK-së së vërtetë dhe atë dua ta mbroj! Nënshkruaj edhe ti, që ta mbrojmë këtë vizion!