Petition Closed
Petitioning Tribunal Supremo

Volem una educació a Catalunya amb el català com a llengua vehicular.

2,668
Supporters
El Tribunal Suprem Espanyol (TSE), va emetre una sentència que obligava al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a fer el castellà llengua vehicular a les escoles catalanes, juntament amb el català. Aquesta sentència ve arran d'una família que va denunciar aquest cas al TS. Així doncs, per culpa de poques persones, ara el castellà passarà a ser llengua vehicular. Creiem que aquesta decisió s'ha de prendre amb el màxim consens de la societat catalana, i no només amb el suport de poques persones, ja que elles no representen tots els catalans. Aquestes persones tenen tot el dret de denunciar-ho, però haurien de pensar més en tothom, i no pas només en ells. Més informació a http://escolaencatala.co.cc/
This petition was delivered to:
  • Tribunal Supremo


    Periodisme Junior started this petition with a single signature, and now has 2,668 supporters. Start a petition today to change something you care about.
    Stand with Periodisme

    Periodisme Junior needs your help with “Volem una educació a Catalunya amb el català com a llengua vehicular.”. Join Periodisme and 2,667 supporters today.