Petition Closed
Petitioning Rector de la URV Francesc Xavier Grau i Vidal

Volem millors preus a les cafeteries de la Universitat Rovira i Virgili!

2,367
Supporters

Els estudiants, en la seva majoria, tenen un poder d'adquisició molt baix. Tot i així, a les cafeteries de la URV ens trobem amb uns preus força més alts que a la resta de cafeteries universitàries de Catalunya, l'Estat espanyol i Europa.

També, fins i tot, més alts que altres bars de carrer. Arribant a haver-hi productes amb un preu 4 vegades superior al preu de cost.

El proper 20 de novembre hi haurà una reunió entre el Consell d'Estudiants i la Gerència de la Universitat. Per aquesta raó, des de Grumets, com ja hem fet en el passat, i continuant amb el nostre propòsit d'abaixar preus a la cafeteria, proposem una recollida de signatures per recolzar el CdE.

Per això, signant aquesta petició recolzo,
1. Que vols un canvi en els preus de les cafeteries de la URV que s'adeqüin al poder adquisitiu dels estudiants.
2. Que els preus de les cafeteries siguin consultables a la xarxa, a la mateixa pàgina de la Universitat.
3. Que el Grup Soteras passi el seu balanç econòmic i la seva política de preus a la Gerència de la URV per a demostrar quina és la seva situació econòmica i així poder negociar els preus amb transparència.

Així, doncs, esperem que aquestes mesures s'apliquin abans del proper any sinó des de Grumets Pirates URV procedirem a iniciar el nou any amb una vaga de consum.

This petition was delivered to:
  • Rector de la URV
    Francesc Xavier Grau i Vidal


    Grumets Pirates URV started this petition with a single signature, and now has 2,367 supporters. Start a petition today to change something you care about.
    Stand with Grumets Pirates URV

    Grumets Pirates URV needs your help with “Volem millors preus a les cafeteries de la Universitat Rovira i Virgili!”. Join Grumets Pirates URV and 2,366 supporters today.