Bu anlayışa dur demeliyiz yoksa bir gün sende mağdur olucaksin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Arkadaşlar yıl 2018 ve hemen hemen her gün bir kurum tarafından kampanya için aranıyor tüketici olarak o kurumun müşterisi olmanız için teklifler alıyorsunuz. Bende bunlardan biriyim vodafonnet kurumu tarafından evde internet icin arandim ve kampanya sundular bende evde internet paketini kabul ettim ilk günden başlayan hizmet zaafıni görmeye başladım internetim yasal iş günlerinin geçmesine karşın 1ay sonra bağlandı tabi bu süreye tahamulum  türk toplumun temel anlayışınin en önemli özelliği olan hoşgörülu olmamdi daha sonra hizmet almaya başladım 10 ay sonra internet arızası için başvurdum internet arizam 2ay geçmesine rağmen çözülemedi 2ay almadigim hizmetin faturasını ödedim bunun sebebi fatura indirim talebinin ancak hizmet almaya başladıktan sonra gerçekleşeceği prosedüruydu daha fazla dayanamazdim iptal ettirdim iptal nedenime müşteri memnuniyetsizligi olduğunu belirtmiş olmama rağmen bina içi tesisat olarak kabul ettiler vodafonnet kurumunun saha ekipleri böyle bir şey söylemediği halde sorunun alt yapıdan kaynakladigini söyledikleri halde konuyu kapatim iptalimi kabul Edip bana 550 tl fatura çıkarttılar bunun bir izahı kabul edilebilir bir tarafı yoktu benim için çünkü 2ay kullanmadan fatura ödemiş 110 TL sorun çözülememiş iptal ettirmek zorunda bırakılmışim ve 550 TL'lik bir fatura daha çıkartılıyor arkadaşlar tahatut yaptırıyorsunuz çünkü tahatut hizmetler daha kesenize uygun oluyor ama bu sizin lehinize değil alehinize bir durum ortaya çıkartıyor çünkü kurum hizmet vermesede bu parayı sizden alabiliyor sizlerden ricam vodafonenet le yaşadığım bu olayın kurumuna bunu duyurabilmek ve diğer kurumlardada yasayabileceğiniz sorunları devletin bir düzenlemeyle bu mağduriyetleri gidermesinin önünü açmak sesimi duyurmama lütfen yardımcı olun haksız kazanclara dur diyelim.

Bugün Ufuk imzanı bekliyor!

Ufuk Erisken bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Vodafonnet: Bu anlayışa dur demeliyiz yoksa bir gün sende mağdur olucaksin». Ufuk ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.