Confirmed victory

Ndaloni reklamen me beben qe perdor smartphone

This petition made change with 114 supporters!


Kjo reklame eshte shume e demshme - prinderit duhet te informohen sa i demshem eshte perdorimi i teknologjise mobile gjate femijerise se hershme. Specialistet ngrene me force qe gjate 3 viteve te para te jetes femijet nuk duhet te kene FARE akses ne te tilla teknologji, por te inkurajohet kontakti fizik me prinderit dhe mjedisin perreth. Mesazhi eshte shume problematik!Today: Gerda is counting on you

Gerda Sula needs your help with “Vodafone Albania: Ndaloni reklamen me beben qe perdor smartphone”. Join Gerda and 113 supporters today.