Kampanya Kapatıldı

VİLEDA PASPAS REKLAMINDAKİ ZAVALLI KÖPEĞİ KURTARALIM.

Bu kampanya 85 destekçi ulaştı

Sayın Vileda Yetkilileri, Vileda Turbo Paspas reklamında kullanmış olduğunuz köpeği, zavallı can'ı seyrederken mutlu mu oluyorsunuz. Eğer ki bu can sahipli ise , derhal , hemen sahibinin elinden alınmalı. Eğer sahipsiz, terkedilmiş ise, sizin göreviniz derhal , bu zavallı can'ı alıp, bir Pet Kuaförüne götürüp, tüylerini kestirip,bakımını yaptırmaktır. Ama sizin aklınız ve fikriniz para kazanmak olduğu için, aklınıza bile gelmemiştir.Yazık, Yazık, zavallı can şu an eziyet çekiyor, ancak derdini anlatamıyor. Hiç , o canın gözlerinin, kulaklarının durumuna baktınız mı. Derhal o reklamı yayından kaldırıp, o zavallı canı'ın bakımını yaptırmak, bu eziyetten kurtarmak ve bu konuda toplumu bilgilendirmek ilk göreviniz olmalı.

Bugün İsmail imzanı bekliyor!

İsmail Özkıvanç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Vileda: VİLEDA PASPAS REKLAMINDAKİ ZAVALLI KÖPEĞİ KURTARALIM.». İsmail ve imza atan diğer 84 kişiye katıl.