0 have signed. Let’s get to 75,000!

On 11/5/2018, Mr. Thuy Khac Nguyen (in Nguyen An Ninh Ward, Vung Tau City), who was charged of sex crime on minors, has had his three-year jail term cut to 18 month probation after his appeal.

Vào ngày 11/5/3018, ông Nguyễn Khắc Thuỷ (Quận Nguyễn An Ninh, thành phố Vũng Tàu), bị cáo buộc tội ấu dâm nhưng đã kháng kiện thành công, giảm án 3 năm tù giam thành 18 tháng tù treo.

By signing this petition, i agree that i feel outraged that he got such a light penalty for his disgusting actions towards children. His actions caused life-long detrimental harms on the mind and the future of the children who are involved. I wish to raise my voice and ask the City Courthouse in Ba Ria Vung Tau to review the case to give him the right penalty for his unlawful acts. We want to make it loud and clear that the paedophile/ child rapist should deserve the strictest sentence. There should be no reduction to his sentence not only to bring justice back to the children but also to stop other people from commiting the crime.

Tôi ký bản này nhằm nói lên sự phẫn nộ khi ông ấy nhận đc bản án quá nhẹ cho hành động xấu xa của ông ta với trẻ em. Hành động của ông ấy gây tổn thương vĩnh viễn đến tâm trí và tương lai của các em. Tôi muốn nói lên tiếng nói của mình và mong toà án nhân dân tỉnh Bà Rịa Vũng Tàu xét xử lại vụ án để đưa ra hình phạt đúng người-đúng tội nhất. Chúng tôi muốn nhấn mạnh là tội phạm ấu dâm phải bị trừng trị hình phạt cao nhất. Không nên có sự khoan hồng nào cho chúng không chỉ để đem lại công lý cho các em mà còn để tấm gương cho những kẻ khác ko phạm tội.

Please view the link for further information regarding the case

Xem thêm bài báo dưới đây để biết thêm thông tin.

Today: Vy is counting on you

Vy Vien needs your help with “Vietnam : Ask for a review of unsatisfied penalty regarding Nguyen Khac Thuy’s sex crime on minors”. Join Vy and 55,144 supporters today.