Request to Release Pending Honorarium

0 व्यक्ति ने हसताक्ष्रर गए। 100 हस्ताक्षर जुटाएं!

सेवा में,
श्रीमान कुलपति महोदय

केन्द्रीय विश्वविद्यालय इलाहाबाद

प्रयागराज , उत्तर प्रदेश
महोदय,
निवेदन है कि हम सभी प्रार्थीगण अतिथि प्रवक्ता के तौर पर जुलाई - दिसंबर २०१९ सत्र में उक्त विश्वविद्यालय के विभिन्न विभागों में पूरी निष्ठा के साथ अपनी सेवाएं दे रहे हैं।  परन्तु अभी तक हमें मानदेय नहीं मिला है।  हम में से कुछ लोग विवाहित हैं और इलाहबाद के बाहर से दूर दराज़ के क्षेत्रों से आकर कार्यरत हैं।   ऐसे में जीवन निर्वाह करना अत्यंत कठिन हो गया है।
अतः श्रीमान जी से निवेदन है कि शीघ्र मानदेय प्रदान करें ताकि हम सभी सुगमता पूर्वक जीवन जी सकें और पठान पाठन  दुगने उत्साह से कर सकें ।

प्रार्थीगण
अतिथि प्रवक्ता, केंद्रीय विश्व विद्यालय इलाहाबाद

Dear Sir,

We, the guest faculty in various Departments of the prestigious Central University of Allahabad, have been working hard with dedication and sincerity since our joining in this academic session (July-December 2019). However, our honorarium is still pending. Some of us are from outside the city and even married. Therefore, we are currently facing crisis of money to meet even our basic needs of shelter and food.

Therefore, we request to release our honorarium at the earliest so that we can live a decent life and feel motivated to teach our respective classes.

Sincerely,

Guest Faculty, Central University of Allahabad