Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 48 destekçi ulaştı

Kızım Hatice Melek ŞANLI, bir buçuk yaşında ve Kistik Fibrozis Hastasıdır. 1 hafta annesi olmadığından dolayı 700 gr. Kilo kaybetmiştir.

Dicle Üniversitesi  Çocuk Gögüs Bilim Dalı doktorları 13 Şubat 2017'de kızım Hatice Melek ŞANLI ile ilgili ciddi bir rapor hazırlamıştır. Şöyle ki;

Hatice Melek ŞANLI, Kistik Fibrosiz hastasıdır. Bu hastalık başta solunum yolları, sindirim sistemi olmak üzere birden fazla sistemi olumsuz etkilenmektedir, Günümüze dek bu hastalığı ortadan kaldıracak bir tedavi yöntemi henüz bulunmamıştır. Bununla birlikte erken tanı ve uygun tedavi metodları  ile hastaların yaşam süresi ve kalitesi belirgin olarak artmaktadır. Bu hastalara hergün düzenli olarak sabah akşam hava yolu temizleme teknikleri veya solunum fizyoterapisi uygulanması gerekmektedir. Bu hastaların her gün düzenli olarak akciğerlerini koyu yapışkan sekresyonlardan korumak için buhar tedavisi alması gerekmektedir. Bununla birlikte her beslenme sırasında düzenli olarak enzim tedavisi verilmesi gerekmektedir. Özellikle küçük yaştaki hastaların tedavilerinin anne-baba tarafından itina ile düzenli olarak yapılması ve ömür boyu poliklinik takiplerine düzenli aralıklarla getirilmesi gerekmektedir.(Evrak'ın aslı bizde)

06.02.2017 tarihinde resmi nikahlı eşim, MALIKA KHAYRULLAHEVA Şanlıurfa Siverek ilçesinde bulunan ikametinden alınmış olup, sınırdışı edilmek için şuan itibariyle Kayseri Göç İdaresi, Geri Gönderme Merkezinde bulunuyor.

Sn. Cumhurbaşkanım, Sn. Başbakanım ve ilgili  bakanlık İnsani açıdan konuyu değerlendirerek, kızım Hatice Melek ŞANLI’yı, 7 aylık gebe olan annesi MALIKA KHAYRULLAHEVA’yı serbest bırakarak, kavuşturmanızı istiyorum.

Gereğini yapılması için bu kampanyayı imzalamanızı rica ediyoruz.

Bugün Burhan imzanı bekliyor!

Burhan Şanlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Vicdansızlık!!! Bir buçuk yaşındaki (Hasta) Hatice Melek Şanlı'yı annesinden ayırdılar.». Burhan ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.