VİCDANI OLAN HERKESİ BU KAMPANYAYA DAVET EDİYORUZ.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

TÜRKİYEDE BULUNAN BÜTÜN STK VE KONFEDERASYONLARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ.
12 Mayıs 2017 tarihinde arkadaşım Deniz beyin 8 yıllık can dostu, kızı, canı kısacası hayatındaki herşeye anlam katan biriciği pittbull cinsi köpeği İzmit Başiskele belediyesi zabıtaları tarafından KATLEDİLMİŞTİR. Diğer boxer cinsi can dostu da katledilmekten son anda kurtulmuş ve her tarafı kan revan içinde barınağa götürülmüştür. Vahşetin yaşandiği Olay kısaca şöyle ; 12 mayıs günü Zeyna , Deniz beyin bahçesinden yanına Tılsımı da alarak oyun oynamak amacı ile belki bir top peşinden 100 m ev dışına çıkıyor. Zeyna ve Tılsım , Deniz bey tarafından yetiştirilmiş melek denilebilecek kadar insan ve hayvanlarla arası son derece iyi olan 2 masum. Zeyna , Tılsıma annelik bile yapmıştır . Neyse; bu kısa gezi esnasında, etraftaki onları gören insanlar ! belki görüntülerinden korktuklarından, belki egolarını tatmin için 2 adet meleği katletmeleri için Başiskele belediyesi zabıtasına haber vermişlerdir.Gelen belediye ekiplerinin yanındaki veteriner hekim (ismi şuan bizde, olay davalık olduğun için) pitbull cinsi köpeği sahilde kıstırıp iğne ile bayıltmaya çalışmış ancak (kendi açıklamaları bu yönde) zeyna baygın halde suya düşmüştür. onu sudan çıkarmak yerine BOĞULARAK ölmesine göz yummuşlardır. Yine boxer cinsi Tılsıma sol tarafından 2 adet iğne atılmış,kalbine çok yakın bir yere bilinçsizce isabet ettirmişlerdir. bununla da kalmamışlar,çevredeki İNSANLAR ! taşlarla sopalarla SALDIRMIŞLAR ve Tılsımı başından ve çeşitli yerlerinden yaralayarak kan revan içinde kalmasına neden olmuşlardır.Tılsımın durumu şuan iyi, Deniz bey onu barınaktan çıkartıp tedavisini yapmış ancak travma yaşadığı için şuan yemek yemediği içine kapandiğinı söylüyor. Canı gibi sevdiği Zeyna kızını katleden belediye barınağa götürmüş,barınaktan bari ÖLÜSÜNÜ teslim almak isteyen Deniz beye, ÖLÜSÜNÜ vermeyeceklerini kendileri İMHA ! edeceklerini söylemişlerdir. Deniz bey kendi çabası ile kızının ÖLÜSÜNÜ barınağın evsel atık konteynerında bulmuş ve alıp ona bir mezar yapmıştır. O konteynerların içinde 5-6 günlük kokmuş bir çok köpek ölüsü olduğu görülmüştür. .Şimdi Başiskele belediyesinde ve ona bağlı barınakta neler oluyor demeden geçemeyeceğim..
Biz Müslüman bir toplumuz... hepimiz bu konuda hem fikiriz sanırım ! Peygamberimiz; askerleri ile savaşa giderken bebeklerini emziren bir köpek görmüş ve yolunu değiştirerek rahatsız olmaması için başına bir nöbetçi bırakmış iken, yine kendi kedisi hırkasının üzerinde uyuya kaldığı için kıyamadığından hırkasının eteğini kesemiş iken, Tüm köpeklerin canı muhteremdir dokunulmaz diye bir hadisi varken,Hayvanlara göstereceğiniz muamelede Allahtan korkmuyormusunuz derken,SEN KİM OLUYORSUN EY İNSAN OĞLU , CAN ALABİLİYORSUN...
Bilirsiniz Atatürk de yanında köpeklerini ayırmaz onlara merhamet eder ve fırsat bulduğunda onlarla oynardı.
Şimdi soruyorum size, bunu yapan veteriner hekim hala görevinde mi bilemiyoruz(OLMADIĞI İŞTEN ATILDIĞI SÖYLENİYOR) belediyenin söylediği ne derece doğrudur !!!! Bundan sonra başka can dostları ÖLMESİN, başka PİTBULL ve BOXER lara zarar veremesinler diye HERKESİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM. BU BİZİM İNSANLIK GÖREVİMİZDİR.... BİR CANI ALMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI... EY İNSANOĞLU SİLKİN VE KENDİNE GEL !!!! ALLAHIN VERDİĞİ CANI ALMAK HADDİN DEĞİL.. HADDİNİ BİL...!!!!!! gerekli mercilere şikayetler yapılmaya başlanmıştır. Sesimizi duyurmamız için bol paylaşım rica ediyorum..

Bugün M.Turgay imzanı bekliyor!

M.Turgay DEMİR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «VİCDANI OLAN HERKESİ BU KAMPANYAYA DAVET EDİYORUZ.». M.Turgay ve imza atan diğer 4.118 kişiye katıl.