Adalet ve İnsan Hakları İstiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

• İnsan hakları derken öncelikle tacizleri ele alarak başlamak istiyorum.Ülkemizde özellikle kadınlara olan tacizlerin önüne dur demek adına böyle bir kampanya başlatıyorum.Kampanyamızın asıl amacı kadına atılan laf ,çalınan ıslık ,kalkan el ve kadın erkek farketmeksizin insana karşı yapılan istismarlara olan cezaların artırılması ve UYGULANMASI!!!!!
  • Başı açık olan kadına yollu diyen zihniyet ve tesettürlü  olan kadını aşağılayan erkek kadın herkese gerek para yada adli işlemin uygulanması. Aynı şekilde tek kadına değil erkeklere karşı yapılan hakaretler tehtitlere karşı bir cezai işlem yapılmasını istiyoruz. Bu kampanyada aynı zamandan din farklılıklarından evleri taşlanan insanlara , tercihlerinden dolayı karalanan insanlara, Türkü Kürdü Lazı Çerkezi Alevisi Sunnisi ayrıt etmeden kendini TÜRK hisseden her vatandaşa sesimizi duyurmak isteyip ayriyeten ülkede adaleti makam mevki sahibi olanların değil Adliyelerin Mahkemelerin Hakimlerin Savcıların tarafından sağlanıp ülkedeki eksiklerin tarafımız tarafından dinlenmesini istiyoruz.Eğer bizim sesimizi duyup bizi dinleyecek bir büyüğümüz olursa,sesimizi daha büyük kitlelere duyurabilirsek bundan memnuniyet duyarız. Kadın-Erkek eşittir ve ülke sınırları içinde bütün yurttaşlarımız en yüksek refah seviyesinde yaşamayı hakediyor, bunun harici eğer bu kampanya daha büyük kitlelere ulaşır ve şayet sesimizi duyan olursa başka konulardada sesimizi duyurmak isteriz.Ülkenin adaletinin sağlanması için her şeyi yapıp her yurttaşın özgür bir şekilde yaşam sürdürmesi için elimizden geleni yapacağız.

Bugün Ömür imzanı bekliyor!

Ömür Erturhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Vicdanınızın sesini dinler misiniz? Her insan en iyi hayatı yaşamayı hakediyor...». Ömür ve imza atan diğer 65 kişiye katıl.