''Ormanlarımıza genç nesiller gerek ''

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ormanda nasıl bir alanın gençleşmesini istersek oraya yeni bir fidanlık kuruyorsak eğer, sistemde de böyle  bir gençleşmeye çok büyük bir ihtiyaç var Sayın bakanım ;.Orman muhafaza memuru alımları malesef şuanda çok az. Ve hatta yok denecek kadar alım var. Çünkü kaba bir hesap yapacak olursak eğer sadece bu mesleğe yönelik 20 yi aşkın üniversite var . Bu demek oluyoki ikinci öğretim arkadaşlarımızı da hesaba katacak olursak eğer yılda 2000 öğrenci bu bölümlerden mezun oluyor. Lütfen biraz olsun elimizi vicdanımıza koyalım . Çok fazla geriye gitmeye gerek yok son beş yılı hesaba katar isek 10.000 kişi ederiz demektir .Fakat son 5 yılda 10.000 kişiye karşılık 750 kişi  iş sahibi oldu. Kalan kısım ise sizden atama bekliyor fakat buda yılda 150 kişiyi geçmemektedir . Fakat sizden ricamız şu yönde : şuan bu meslekte olan ve emeklilik zamanı geldiği halde sırf ekonomileri değişmesin diye emekli olmayan birçok kişi var.Ancak bu kişiler zaten belirli bir gelire ve düzene sahipler. Fakat biz genç nesillerin ne bir gelirimiz var ne de bir dayanağımız var ama siz bakanımızdan yana umudumuz var.Bizler de ailelerimiz de mağdur durumdayız.Bu konu ile ilgili bir düzenleme istiyoruz.Lütfen bu yıl en az 5.000 orman muhafaza memuru alımı olsun. Yapacağınız düzenleme için şimdiden teşekkür ederiz.

Bugün MUSTAFA imzanı bekliyor!

MUSTAFA ELTAŞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@VeyselEroglu: ''Ormanlarımıza genç nesiller gerek ''». MUSTAFA ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.