VETERİNERLİK FAKÜLTELERİ ŞAHSİ KURUM DEĞİLDİR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Veterinerlik Fakültelerine hayvanseverler zengin veya fabrikatör veya trilyoner değildir. Bir hayvan bulduğu zaman bedelini karşılamakta zorluk çekiyorsa tabiki mağdur olan pati-can-masum-hayvan her ne derseniz deyin o özelliklerdeki hayvanlar yeterki sağlığına kavuşsun diye para toplaması hakkıdır.

Ve Veterinerlik Fakültesinin kapısını çalması da en doğal haklarıdır hayvanseverlerin.

16.05.2018 Çarşamba günü Balıkesir Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde öğlen saatlerinde Balıkesir Sokak Hayvanlarını Düşünüyor Derneği Başkanı Nilüfer Diker isimli hanım. Edremitte kazalı bir köpeğin 4 gün ordan oraya müdahale edilmeksizin sürüklendiği yavru köpeğe içi sızladığı için başkanlık yapmış olduğu derneğin himayesinde ameliyatını gerçekleştirmek istemiştir. Yavru köpek esasen Nilüfer hanımın kontrolü dışında 11.05.2018 Cuma günü ameliyat edilsin diye Balıkesir Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne getirildiği ama sözde kampüsteki hayvanlarla ilgilenildiğini ve bakim ve kontrollerinin yapıldığını beyan eden Veterinerlik Fakültesi Dekanı tarafından PARA OLMADIĞI gerekçesi ile sokaktaki sahipsiz kazalı yavru köpeğin ameliyatını gerçekleştirmemiş. Balıkesir Karesi Belediyesi Nilüfer Diker hanıma kazalı yavru köpek için sponsor olup ameliyat masrafını karşılamıştır. 16.05.2018 tarihinde ameliyat olacağından o tarihte ameliyatı başarıyla tamamlandı ödeme olacağı için. DERNEKLER KENDİLERİNE SPONSOR OLAN KİŞİLERE VEYA KURUMLARA VE KENDİLERİNE AİT GELİR-GİDER DEFTERLERİNE KAYIT OLARAK GEÇECEKLERİ İÇİN MAKBUZ VEYA FATURA TALEP ETMESİ GEREKMEKTEDİR. Bu nedenle makbuz isteyen Nilüfer hanım Veterinerlik Fakültesi Dekanı tarafından  tarafından DİLENCİLİKLE İTHAM EDİLİP  "ondan bundan topladığın parayla burada hava atma." Sonrasında "Seni bir daha burada istemiyorum bir daha gelme defol git". "Makbuzda Nilüferin adı asla geçmeyecek sponsor kim ise onun ismi geçecek" gibi sözleri sıraladıktan sonra Nilüfer hanım ise "adımı karalamanız şart değil" demiştir. Hırsını alamayan hekimimiz Elini havaya kaldırıp vurmaya teşebbüs etmiştir. Orada bulunan kişiler ve diğer hekimler sayesinde eylemi gerçekleşmemiştir.

İfadeyi alan emniyet mensubu ise ifade esnasında kamera kayıtlarını istiyorum denilmesine rağmen ısrarla o beyanı da geçmemiştir. Kısaca Devlet yeri olan Fakültenin kamera kayıtlarını silmesine zemin hazırlatılmıştır.

Bugün Yasemin imzanı bekliyor!

Yasemin Demirer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «VETERİNERLİK FAKÜLTELERİ ŞAHSİ KURUM DEĞİLDİR». Yasemin ve imza atan diğer 572 kişiye katıl.