köpeğimizin ameliyat olması gerekiyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Pekingese cinsi 3 yaşında dişi bir köpeğe sahibim. 4 aylıkken sahiplendim. Bir sabah köpeğimin yürüyemediğini farkettik. Bunun üzerine İstanbuldaki bir çok veterinere ve istanbul üniversitesi veterinerlik fakültesine götürdüm.İstanbul üniversitesi veterinerlik fakültesi röntgen ve tahlil yaptı sonra dışarıda MR çektirmem gerektiğini söyledi. MR ücretleri 1200 tl olduğunu öğrendiğimde maddi durumumdan dolayı götüremedim. Başka kliniklere götürdüğümde arka iki diz kapağının çıkık olduğunu ve bunun için ameliyat olması gerektiğini söylediler Ameliyat ücreti içinde yaklaşık 4000 tl mal olacağını söylediler. Şuanda köpeğim LOLA kötü durumda arka patileri şişmiş durumda tuvaletini çok zor yapıyor çok ağrısı var. Köpeğim için sizden yardım istiyorum. Onun bu hali beni çok üzüyor ve kaybetmek istemiyorum.

Bugün Özüm imzanı bekliyor!

Özüm Meriçler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «veteriner: köpeğimizin ameliyat olması gerekiyor». Özüm ve imza atan diğer 45 kişiye katıl.