Kampanyanın muhatabı: bimer ve 3 diğer muhatap daha

Veteriner Hekimlik Öğrencisi ve Köpeğine Saldırı!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Merhaba, ben adana da veteriner hekimlik öğrencisiyim. Az önce apartman sakinleri ve akrabaları tarafından köpeğim ve bana saldırıda bulundular, köpeğimi parçalayacaklarını öldüreceklerini söylediler. Şuanda boynumdan ve elimden yaralandığım için Fatsa devlet hastanesine geldik nöbetçi polis memurlarıyla. Darp raporu alıp pansuman yapıldıktan sonra karakola ifade vermeye gideceğim. Eve döndüğümde de köpeğimi kendim tedavi edeceğim. Tüm meslektaşlarım ve hayvanseverlerden desteklerini bekliyorum. Kavganın olduğu yerde olaylar hala devam etmekteymiş. Ben saldırı anının kamera kayıtlarını ve diğer gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim. Lütfen biz bu gece uğraşırken siz de elinizden geldiği kadar sesimizi duyurun tüm platformlarda paylaşım yapımanızı rica ediyorum. Paylaşım yapan yardım eden herkesten Allah razı olsun.

Not 1 : Saat 23:15'de eve geldim anca ifademi alabildiler. Yarın ilk iş bir veteriner kliniğinden köpeğime de darp raporu alacağım. Tüm apartmandakiler köpek beslediğimiz için şikayetçi oldu.

İrtibat numaram 0536 053 52 52 . Olayın olduğu yer : Ordu / FATSA

Bugün Ege imzanı bekliyor!

Ege Kabataş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Veteriner Hekimlik Öğrencisi ve Köpeğine Saldırı!». Ege ve imza atan diğer 2.332 kişiye katıl.