Kampanya Kapatıldı

Vestel almayın, aldırtmayın!

Bu kampanya 733 destekçiye ulaştı

Sayın yetkililer

Günlerdir kamuoyunda ve internette okuduğumuz haberlere ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarına göre Vestel Şirketler Grubu'nun ithal ürünlere ek vergi isteğinin onaylanmasını çok çok üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

21. yüzyılda ve günümüz Global dünyasında, yerli ihracatı yaygınlaştırma amacı ile ithalat ürünlerinin fiyat politikasında yükseltme hakkını nasıl kendinizde bulabiliyorsunuz? Zaten fahiş fiyat ve KDV lerden satılan elektronik ürünlerin, sizler sayesinde daha da fahiş fiyatlarla satılacak olması sadece kendinize zarar olacaktır.

Bir akıllı cihaz üretilince bunun satmasını sağlamak için yıllardır piyasada var olan yabancı şirket ürünlerinin fiyatını arttırınca kendi satışlarınızın yükseleceğini öngörmek ise önce tüketici ile dalga geçmektir, sonra da zaten iyi olmayan satışlarının iyice kötüye gitmesi demektir.

Öncelikle şapkanızı önünüze koyarak akıllı cihaz olarak başarılı,stabil, sorunsuz cihazlar yapın. Sonra seçim hakkı tüketicinin olsun.

Ve fabrikası belgesellere konu olmuş Türkiye'nin sayılı elektronik-beyaz eşya şirketinin bu tip bir "el mahkumluğuna" bürünmüş olması oldukça üzücü.

Bu saatten sonra da gider Çin Malı bir telefon kullanırız ama asla Vestel kullanmayız.

Bugün Yigit Can imzanı bekliyor!

Yigit Can Polat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Vestel Şirketler Grubu: Vestel almayın, aldırtmayın!». Yigit Can ve imza atan diğer 732 kişiye katıl.