Verilen Emek Karşılığı Alınan Komisyon Haraç Değildir. ensonhaber.com Özür Dilesin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Haraç : bir kimseden ya da bir yerden zorbalıkla alınan para. Yani tehdit ve santajla alınan paradır. ensonhaber.com adlı haber sitesi dün yaptığı haberle, tüm emlakçıların bu suçu işlediğine dair bir haber yayınlamıştır. Bu durumda Kanuni süreç işletilmeli ve bu internet sitesi sorumluları ellerindeki belgeleri adli kurumlara sunmalıdır. Adli kurumlarda aynı şekilde bu internet sitesinden ellerindeki belgeleri kendilerine teslim etmelerini talep etmelidir. Eğer böyle bir kanıtları ellerinde yok ve bu şekilde etik olmayan bir haber yaptılarsa ilgili merciler bu internet sitesi için soruşturma açıp sorumluların ifadesini almalı ve yasal cezayı uygulamalıdırlar. Devletin çıkardığı yasalara göre ticaret ve komisyonculuk yapan, vergisini veren hiç bir meslek sahibine kimse kafasına estiğinde bu tür "haraç alıyorlardı" diyemez, haber yapamaz.. Yaparsa yasaların işletilip gerçeğin ortaya çıkartılması ve suçluların veya iftiracıların cezalandırılmasını talep etmemiz en doğal hakkımızdır.

Bugün Haluk Erkan imzanı bekliyor!

Haluk Erkan Özçamlıbel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Verilen Emek Karşılığı Alınan Komisyon Haraç Değildir.». Haluk Erkan ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.