Vergiler Düşürülsün Artık Soyulmak İstemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Devletin ana kazanç kaynağı olan vergilendirmeler milletin ana gelir kaynağından elde ettiği kazancın büyük bir kısmını direkt olarak ve sonradan dolaylı olarak almaktadır. Bu vergilendirme Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarına büyük yük oluşturmaktadır. Özellikle de asgari ücretli vatandaşlarımızın ve geliri açlık sınırı altında olan vatandaşlarımızın omuzlarında büyük oranda yük oluşturmaktadır.

Emekçi Vatandaşlarımızın ve Emekdaşlarımızın gelir vergisi kapsamına girmesi biz halkımızı ekonomik anlamda zorlamaktadır. Para babalarının verdiği vergilerle biz Emekçilerin verdikleri vergileri oranladığımızda hiç bir farkın olmadığı gözlenmektedir aksine geliri milyonları ve milyarları bulan vatandaşlarımızın nasılda vergilendirmelerden muhaf olduklarını yada indirimler sağlandıklarını kamuoyundan takip etmekteyiz.

Siz değerli Devlet ADAMLARINDAN beklentimiz gelir vergisi muhafiyeti ve temel gıdalar ve hayatımızı devamı ettirebileceğimiz temel enerji kullanımları, sağlık alanlarında ki harcamalarda ve su tüketimlerinde olan vergilendirmelerin minimuma indirgenmesi veya kaldırılmasıdır. Bunu Hak ettiğimizi düşünüyoruz.

Bugün Serkan Semih imzanı bekliyor!

Serkan Semih Açıl bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Vergiler Düşürülsün Artık Soyulmak İstemiyoruz». Serkan Semih ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.