Vekil öğretmenlerde 5000 ücretli öğretmen alımına başvuru yapabilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biz yıllardır vekil öğretmen olarak çalışıyoruz. İşin özünde vekil öğretmenlerde ek ders karşılığında çalışan ücretli ğretmenler gibi geçici öğretmenler. Vekil öğretmenlik; askete giden, doğum yapan ve ya çeşitli sebeplerle izne ayrılmış öğretmenlerin yerine onlar göreve dönene kadar 3-5ay gibi kısa süreliğne ilin en uzak köylerine görevlendirilen  kişilere denir. Vekil öğretenin bir iş garantisi ve güvencesi yoktur. Sitemde ücretli öğretmen olarak tanımlanmasına rağmen ( mebbis ve eokulda ücretli olarak geçer) müracaatlarının alınmaması bir haksızlıkrır. Birçok yerde ücretli öğretmenlerin sgk pirimleri 30 olarak yatmakta. Vekil öğretmenin 30 gün yayan piriminin bahane edilmesi de syrıca bir haksızlık.

Bir imzada siz verirseniz bu haksızlığın önüne geçmemizde bize yardımcı olmuş olursunuz. SAYGILARIMLA.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Sar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Vekil öğretmenlerde 5000 ücretli öğretmen alımına başvuru yapabilsin». Mehmet ve imza atan diğer 48 kişiye katıl.