Çocuklara Okul Ö E de önem ve gerekliliğini benimsettirecek kuruluşların açılması gerekli.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Arkadaşlar ben öğitimin önem ve gerekliliğini kavrayan hiçkimsenin bunu gözardı ediceğini düşünmüyorum. Bu konu hakkında bilinçli insanların gerekliliklerini yerine getirdikleri şüpesizdir. Ben aynı zamanda bu konu hakkında insanların bilinçlenmesini sağlayacak bir sistemin kurulmasını hedefliyorum. Malesef bu konu hakkında duyarsız bilinçsiz azımsanmayacak kadar çok kitlelerin varlığı kesindir. Çözüm olarak, ayrımsız şartsız çocuklarımızın okul öncesi ve akabinde bilinçlendirme çalışmalarının konu hakkında uzmanların oluşturduğu programların uygulanmasıyla aşılacağını düşünüyorum. Bence başarısızlık bilinçsizliğin eseridir, Temelinde eğitime saygı ve sevgi besleyen her birey tamamen başarılı olacaktır. Çocuklarımızın saf temiz halleriyle bilinçlenip gelişmeleri için herkesin bu kampanyayı sahiplenip imzalamalası çok önemlidir. saygı ve sevgiyle kalın teşekürler.

Bugün Vedat imzanı bekliyor!

Vedat Yıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Vedat.5@outlook.com . fatihkaya@meb.gov.tr: Çocuklara Okul Ö E önem ve gerekliliğini benimsettirecek kuruluşların açılması gerekli.». Vedat ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.