Petición cerrada

Defensem la consulta del metge i l'infermera a l'Albagés

Esta petición ha conseguido 265 firmas


Demanem que es procuri respectar amb una certa regularitat els tres matins  de metge i inferemera assignats al municipi de l'Albagés i altres pobles de la comarca que pateixen una situació similar. Entenem perfectament que hi ha dies i dates més delicades on la manca de metges fa que la programació es vegi alterada, però això no pot convertir-se en una costum i rutina. Doncs des de fa dos anys, gairebé cada setmana els horaris de visita del metge i la infermera es veuen alterats o suprimits. (Guardem al consistori tots els registres dels canvis). Després de molt insistir per mecanismes formals hem decidit dur a terme aquesta campanya. Encara estem esperant resposta formal de l' ICS i el Centre d'Atenció Primària de les Borges Blanques.

Els habitants del nostre poble i pobles veïns que estan malalts i la majoria són persones grans, no poden ni tenen la capacitat d'anar desplaçant-se pels pobles de la comarca per rebre l'atenció necessària. Entenem les retallades, però denunciem aquest canvi continuat d'horari i faltes que desconcerten la població. Demanem la teva signatura per posar remeï a aquest problema, doncs entenem la situació social, però creiem que el serveis de sanitat rural són primordials per la salut i el futur dels pobles de Les Garrigues, envellits i que han de fer un gran esforç per créixer. No ens sembla una solució la de concentrar tots els serveis en els pobles més grans de la comarca, doncs perjudica als pobles petits. 

L'Albagés vol fer ús dels seus serveis, però els múltiples canvis ens deixen desubicats i això fa que la gent no sàpigui ja quins matins hi ha visita i quins no. 
A més a més, el fet de que un professional tingui assignat diferents poblets, fa que si algun dia hi ha moltes visites, s'hagin de fer a corre cuita per poder arribar a les altres localitats. Cal que busquem entre tots i totes una solució. Tan a l'Albagés com els altres municipis que ho reben o ho patiran.

Aquesta petició també vol donar recolzament a tots els professionals sanitaris que treballen per fer mans i mànigues per arribar a tot. Estem amb vosaltres. 

Per una sanitat rural justa i de qualitat. 

Ens ajudes?Hoy: Regidoria de Salut i Benestar Social de l'Albagés cuenta con tu ayuda

Regidoria de Salut i Benestar Social de l'Albagés necesita tu ayuda con esta petición «Veïns i veïnes de l'Albagés i persones vinculades amb el municipi i la comarca: Defensem la consulta del metge i l'infermera a l'Albagés». Únete a Regidoria de Salut i Benestar Social de l'Albagés y 264 personas que ya han firmado.