YEŞİL ALANIN KATLEDİLİP BETON YIĞINI OLMASI VE ORDAKİ HAYVANLARIN YAŞAM ALANININ DARALMASI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

ÇANAKKALE Sülüklüçeşme mesire alanı hakkında,26.07.2018 tarihinde Özden Özbinar beyin paylaşımı üzerine;bu alandaki yeşil alanın katledilerek beton yığını yapı yaptıranlara karşı cümlelerinin ardından bu alandaki doğa,tabiat,ağaç ve yeşillik katliamının yanında üzerinde yaşamaya çalışan,bu alana sığınan sokak canlarınıda;yani kedisinden,köpeğine,kuşundan,arısına,bütün canlı organizmalarında yaşam alanına müdahale edildiği düşünülerek,birde diğer önemli konu olan etrafında camii,okul ve toki konutlarıyla iç içe zamanında belediyeye kiralanmış olan fakat belediyeden alınıp gözünü para hırsı bürümüş insanların bu betonlaşmadan dolayı mahalle sakinlerine verdiği gürültü ve sesten dolayı yaşanan huzursuzluk ve işletmeci hakkında 11.04.2019 tarihinde CUMHURİYET gazetesinde çıkan DEVLET HASTANESİNDE YOLSUZLUK SKANDALI haberiyle halkın duyduğu,yolsuzluk,vurgun ve dolandırıcılık yaptığı yönündeki hiçte iç acıcı olmayan haberler sonucu alanın işletmeciden alınarak doğal halinde bırakılması.